werkervaring

 

Allereerst: Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

Met je MBO of HBO-papiertje op zak ben je startklaar om de arbeidsmarkt te betreden. Tenminste, dat was de bedoeling. Maar je wordt bij sollicitaties nog afgewezen omdat je te weinig werkervaring hebt. Wat kun je dan gaan doen? Afwachten, onder je niveau gaan werken of een uitkering aanvragen?

Kom dan bij Rendiz een werkervaringstraject volgen. We hebben voor diverse vakgebieden de mogelijkheid om ervaring op te doen. Tijdens het traject zullen ook leerdoelen worden geformuleerd zodat er ook daadwerkelijk getracht wordt de ervaring op te doen. Je bent een volledige medewerker en draait mee in onze teams bestaande uit medewerkers, deelnemers en vrijwilligers. Wij zien jouw werkervaringstraject ook als een investering in de toekomst en beschouwen stagiaires niet alleen als een voordelige arbeidskracht.

Wie belangstelling heeft voor een werkervaringsplek op het gebied van bijvoorbeeld horeca, hospitality, zorg, evenementenorganisatie, recreatie & leisure, animatie, marketing, administratie, groenvoorziening of bouwwerkzaamheden kan een e-mail sturen naar info@rendiz.nl. Vermeld hierbij waarin je bent afgestudeerd en wat voor soort werkervaring je voorkeur heeft. Wij kijken graag welke mogelijkheden er zijn dus wellicht tot snel!

 

 

 

Nieuws

De Ringoven

De Ringoven in Panningen is een ontmoetingsplaats die horeca, ontspanning, werk, zorg en leren verbindt en maatschappelijke- en buurtfuncties laat samenkomen. In de Ringoven bevindt zich een eigentijds restaurant, een aantal escape rooms, het handwerkcafé en creatief atelier Oet de verf. Je kunt er vergaderen, presentaties en lezingen houden of leuke activiteiten en workshops volgen. De Ringoven biedt mensen met een ondersteuningsvraag of achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Met altijd als uitgangspunt…wat kan iemand wel!

Loop gerust eens binnen voor een kopje koffie, een lunch of diner, een gezellige high tea of kies voor een van de vele activiteiten. Laat je inspireren door het atelier, de prachtige ringen en de diverse fabrieksruimtes. Het karakteristieke monument met de torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp-afstand van het centrum. Je bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 12.00 - 18.00 uur
Zondag 12.00 - 18.00 uur

 

 

 

 

 

 

In overleg is de Ringoven ook buiten de openingstijden geopend.

 

Facebook

di 3 december 2019 20:35

Maandag 9 december zijn wij vanaf 12.00 uur gesloten i.v.m. werkzaamheden aan de elektriciteit. Vanaf dinsdag zijn wij weer normaal geopend.

 
ma 2 december 2019 10:03

FEESTWEEK | De Ringoven bestaat 5 jaar en dat mag gevierd worden 🎊 Voor deze feestelijke week hebben we speciale acties: - Koffie met speculoos of kaneel siroop en slagroom - Erwtensoep - Luxe broodje hamburger of kipburger - Bij iedere warme drank een plakje cake Kom snel langs om te genieten van deze heerlijke lekkernijen 🍰

 
vr 29 november 2019 16:15

Wow wat een reacties op onze like deel en win actie! De winnaar van de 3-gangen lunch voor 2 personen is Linda Lommen. Neem jij contact met ons op om de lunch de komende week in te plannen? Vanwege de vele reacties hebben wij nog een winnaar uitgeroepen: Anja Reijnders jij mag de komende week een keer komen genieten van een warme drank naar keuze met wat lekkers erbij. Natuurlijk mag je iemand meenemen.

 
wo 27 november 2019 7:29

Nog een paar weekjes en dan is het weer zover, onze kerstmarkt in samenwerking met diverse andere instanties!

 
ma 25 november 2019 9:20

Heb je onze winactie al gezien? Like, deel en reageer op het vorige bericht en maak kans op een heerlijke 3-gangen lunch voor 2 personen. Over 4 dagen wordt de winnaar al bekend gemaakt, dus je hebt nog maar heel even de tijd!⏳⏳ Daarnaast mogen we nog een leuke verrassing aankondigen! Volgende week bestaat De Ringoven 5 jaar en daarom ontvangt u in de feestweek (2 tot en met 8 december) bij ieder warm drankje een lekkere zoete traktatie. 🍰 Kom je dit samen met ons vieren? We zien je graag snel bij De Ringoven!